U heeft gezondheidsklachten of wilt juist afvallen?

Klassieke Homeopathie en het Metabolic Balance voedingsprogramma kunnen u helpen bij verschillende klachten. Klik hieronder op een bepaald onderwerp of neem direct contact op voor advies op maat.

Diabetes

Diabetes mellitus type 2 is een welvaartsziekte met een grote negatieve impact op de kwaliteit van leven. Dankzij homeopathie en natuurlijke voeding hebben in mijn praktijk al vele mensen met prediabetes en diabetes type 2 hun energieke lichaam weer terug gekregen. Lees verder over diabetes.

 

Gewicht & afvallen

Overgewicht is een belangrijk kenmerk van het metabool syndroom, een combinatie van aandoeningen die de stofwisseling ontregelen en een daardoor voor een hoger gezondheidsrisico vormen. Homeopathie en de juiste voeding kunnen u helpen blijvend af te slanken. Lees verder over gewicht & afvallen.

 

Darm & spijsvertering

Als de darm of spijsvertering door ziekte en/of medicatie niet optimaal werken, kan dat voor klachten zorgen, zoals misselijkheid, zuurbranden, diarree, constipatie, energiegebrek, of buikpijn. Natuurlijk Eten & Genezen begeleidt u graag op uw weg naar een goede spijsvertering. Lees verder over de darm & spijsvertering.

 

Hormoonbalans

Of het nu gaat om een goede slaap, de stemming, het gewicht, de temperatuurgevoeligheid, onregelmatige menstruele cyclus, PCOS, vervelende opvliegers, te weinig libido, droge huid, overal zijn ook hormonen bij betrokken. De individuele benadering met homeopathie en/of voeding zijn de sleutel om een verstoorde hormoonbalans weer in het evenwicht kan brengen. Lees meer over de hormoonbalans.

 

Huidaandoeningen

Huidaandoeningen: van jeugdpuistjes tot eczeem, van psoriasis tot acne, en van waterwratjes tot ouderdomswratten. Met een individuele begeleiding met homeopathie en voedingsadvies kunt u van uw huidaandoeningen afkomen. Lees meer over huidaandoeningen.

 

Allergieën

De bekende vormen van allergieën zijn eczeem, netelroos, allergische astma, hooikoorts en voedselallergie. Slaperigheid, concentratiestoornissen, hyperactiviteit en agressiviteit kunnen ook symptomen van een allergie zijn. Hier kan homeopathie in combinatie met de juiste voeding een belangrijke bijdrage leveren om de gezondheid te verbeteren. Lees meer over allergieën.

 

Overige gezondheidsklachten

Ook bij andere gezondheidsklachten kunnen een individuele aanpak met homeopathie en voedingsadvies op maat een zeer belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheid. Ik kom hierover graag met u in gesprek. Neem vandaag nog contact met mij op!