Afslanken in Tilburg?

Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt mensen naar een gezond eetpatroon. Gebaseerd op 34 bloedwaardes is ieder voedingsplan uniek – net zoals u uniek bent!

Overgewicht statistieken in Tilburg

Gezond afslanken is ook mogelijk in de regio Tilburg. Immers hebben 29,2% van de inwoners in de regio Tilburg diabetes type 2. 48,9% van de inwoners hebben overgewicht en 16% van de volwassenen bevolking kampt zelfs met obesitas. Ook hier heeft circa een derde van de bevolking een te hoge bloeddruk. Wilt u preventief voor uw gezondheid bezig zijn en/of eventuele klachten verbeteren? Gezonde, natuurlijke voeding vormt de basis voor een gezond lichaam. Met uw persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® help ik u graag naar een optimale stofwisseling, goede hormoonhuishouding en uiteraard gezond gewicht.
(bron https://www.volksgezondheidenzorg.info/)

Metabolic Balance® voedingsprogramma in Brabant

Metabolic Balance® is door een team van artsen en voedingswetenschappers ontwikkeld. Inmiddels hebben al meer dan 700.000 mensen wereldwijd dit concept gevolgd. Belangrijk is niet hoeveel u eet maar WAT u eet. Mensen die niet kunnen afvallen of aankomen eten vaak niet dat wat hun lichaam nodig heeft. Dit is het uitgangspunt van Metabolic Balance®. Ons lichaam heeft de juiste voeding nodig voor een optimale stofwisseling.

Een gratis informatiegesprek aanvragen? Stuur graag een mail of bel 06 49 17 30 81. Natuurlijk Eten & Genezen heeft praktijkadressen in Oosterhout en in de omgeving van Tilburg in Alphen.