Afslanken in Den Bosch?

Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt mensen naar een gezond eetpatroon. Gebaseerd op 34 bloedwaardes is ieder voedingsplan uniek – net zoals u uniek bent!

Overgewicht statistieken in Den Bosch

Gezond afslanken is ook mogelijk in de regio Den Bosch. Wilt u preventief voor uw gezondheid bezig zijn en/of eventuele klachten verbeteren? Gezonde, natuurlijke voeding vormt de basis voor een gezond lichaam. Met uw persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® help ik u graag naar een optimale stofwisseling, goede hormoonhuishouding en uiteraard gezond gewicht.

Metabolic Balance® voedingsprogramma in Brabant

Metabolic Balance® is door een team van artsen en voedingswetenschappers ontwikkeld. Inmiddels hebben al meer dan 700.000 mensen wereldwijd dit concept gevolgd. Belangrijk is niet hoeveel u eet maar WAT u eet. Mensen die niet kunnen afvallen of aankomen eten vaak niet dat wat hun lichaam nodig heeft. Dit is het uitgangspunt van Metabolic Balance®. Ons lichaam heeft de juiste voeding nodig voor een optimale stofwisseling.

Praktijkinformatie Den Bosch

De praktijk in Den Bosch is op het Werfpad 6. Maak vooraf een afspraak.

Een gratis informatiegesprek aanvragen? Stuur graag een mail of bel 06 49 17 30 81. Natuurlijk Eten & Genezen heeft praktijkadressen in Oosterhout en in de omgeving van Tilburg in Alphen.