Met Metabolic Balance® afvallen in Oosterhout

Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt mensen naar een gezond eetpatroon. Gebaseerd op 34 bloedwaardes is ieder voedingsplan uniek – net zoals u uniek bent!

Natuurlijke voeding vormt de basis voor een gezond lichaam

Gezond gewicht verliezen in de regio Oosterhout. Immers hebben 30,7% van de inwoners in de regio Oosterhout diabetes type 2. Een grote toename aan diabetespatiënten is ook in deze gemeende te zien. Een van de redenen voor de stijgend aantal van mensen met diabetes is overgewicht. In Oosterhout hebben 50% van de inwoners overgewicht, 53,1 % van de mannen en 46,9% van de vrouwen. Gemiddeld heeft 31,4% van de Nederlanders van 30 tot en met 70 jaar een verhoogde bloeddruk (hypertensie). Wilt u preventief met uw gezondheid bezig zijn en/of eventuele klachten verbeteren? Gezonde, natuurlijke voeding vormt de basis voor een gezond lichaam. Met uw persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® help ik u graag naar een optimale stofwisseling, goede hormoonhuishouding en uiteraard gezond gewicht. Ik werk samen met huisartsen en specialisten.
Bent u op zoek naar voorlichting voor uw diabetes vereniging? Neem graag contact op.

Een persoonlijk voedingsplan in Oosterhout

Met een op uw persoonlijke situatie ontwikkelt en afgestemd voedingsplan begeleiden wij u naar een gezond en uitgebalanceerd nieuw voedingspatroon. Daardoor kunt u uw algemene gezondheid en vitaliteit verbeteren. Dat kan betekenen dat u bij ondergewicht aankomt of bij overgewicht afvalt. Uw lichaam komt door de juiste voeding gewoon weer in balans.

Natuurlijk Eten & Genezen heeft een praktijk in het Gezondheidscentrum in Oosterhout.

Meer informatie of een gratis informatiegesprek afspreken? Stuur graag een mail of bel 06 49 17 30 81.