Met natuurlijke voeding gewicht verliezen!

Kijkt u er ook naar uit om zonder moeite uw veters te kunnen strikken; even een paar minuten sneller te kunnen lopen om de bus nog te halen; en niet elk jaar uw broek een maatje groter moeten kopen? Daarnaast bent u het zat dat uw bloeddruk steeds aan de grens is; u regelmatig darmklachten heeft; en u niet genoeg energie hebt om s ’avonds nog van de bank te komen? Dan is nu het juiste moment om daar verandering in te brengen.

Vaak zijn het net die paar kilo’s die ‘in de weg’ zitten en waar u tot nu toe maar lastig vanaf komt. Echter, meestal zijn het maar kleine aanpassingen in de verhouding van koolhydraten/eiwitten/vetten die snel voor succes zorgen.

Overgewicht is een belangrijk kenmerk van het metabool syndroom, een combinatie van aandoeningen die de stofwisseling ontregelen en een daardoor voor een hoger gezondheidsrisico vormen.

Voor een gezond gewicht bestaat niet één voedingsadvies dat voor iedereen werkt! Onze stofwisseling is net zo individueel als ons gedrag. Maatwerk is belangrijk om een gezond resultaat te behalen.

Natuurlijke voeding is voeding die alle bouwstoffen voor een gezond lichaam bevat. Voeding die energie levert, waar wij geen energie verspillen in het opslaan van onnodige toevoegingen uit zakjes en pakjes. Daarmee kan men gezond afvallen met een blijvend resultaat zonder jojo effect.

Een individueel voedingsplan met Metabolic Balance

Mijn voedingsadvies is gebaseerd op pure voeding, is individueel en is afgestemd om eventuele klachten te verbeteren. Indien nodig of gewenst wordt het aangevuld met homeopathie en/of orthomoleculair advies. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een op maat opgestelde voedingsplan van Metabolic Balance aan de hand van een uitgebreid bloedonderzoek. In de jarenlange ervaring met dit programma heb ik wonderbaarlijke veranderingen bij mensen mee mogen maken.

Bent u op zoek naar goed advies betreft uw gewicht? Neem dan contact op, ik ontmoet u graag.

Neem nu contact op