Natuurlijk Eten & Genezen

Ervaring: “Colitis in remissie en 10kg afgevallen!”

Ervaring: “Colitis in remissie en 10kg afgevallen!”

Het is altijd mooi om positieve reacties van cliënten te ontvangen. Hierbij de brief die Marjolein graag wil delen met anderen over haar ervaring met de praktijk van Natuurlijk Eten & Genezen:

Mijn naam is Marjolein en graag wil ik het volgende delen met iedereen die dit leest.

Al jaren tobde ik met mijn gezondheid. In 2006 kreeg ik de diagnose Colitis Ulcerosa, een chronische darmziekte waarbij mijn dikke darm chronisch ontstoken is. Een levenslang probleem. Buiten klachten als problemen met de stoelgang, had ik ook last van een onrustige huid (acne, ontstekingen en eczeem ), regelmatig peesontstekingen en eigenlijk altijd het gevoel nooit echt fit te zijn.

Toen vorig jaar een coloscopie uitwees dat er weer veel actieve ontstekingen waren in mijn dikke darm en mijn ontstekingseiwitten flink verhoogd waren, besloot ik de hulp in te roepen van Sabine Flake.

Ondanks dat ik al een heel bewust en een zo veel mogelijk “puur natuur” eetpatroon had, ben ik toch het MB voedingsplan gaan volgen met hulp van Sabine. Op 1 december lj ben ik van start gegaan. Mijn doel was: stabiliseren van mijn darmziekte.

Gisteren ben ik op controle geweest bij mijn MDL arts. Mijn ontstekingswaarden zijn gedaald naar normaalwaarden!! Overige uitslagen zijn eveneens genormaliseerd. Mijn Colitis is volledig in remissie en zo voelt het ook.

Ik voel mij fysiek zo veel beter dan een half jaar geleden! Het gaat niet alleen beter met mijn buik, maar met mij in totaliteit en als bonus ben ik ook nog eens ruim 10 kg afgevallen…

Ik ben heel blij dat ik Sabine ontmoet heb en haar ook dankbaar voor haar goede en waardevolle adviezen die mijn gezondheid en welzijn zo ten goede zijn gekomen.

Ik blijf natuurlijk altijd patiënt van de MDL arts, maar zal ook altijd de ondersteuning blijven vragen aan Sabine op het gebied van voeding en homeopathie. Dat heeft mij namelijk heel veel extra gezondheidsvoordeel opgeleverd.

Ook wil ik nog even kwijt dat vaak in tegenstelling tot de consulten in het ziekenhuis, Sabine wél een luisterend oor heeft én aandacht en tijd voor je neemt. Dat is fijn!

Ook graag op weg naar een betere gezondheid en gewicht? Neem vandaag nog contact op met Sabine.

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

×