Ziektepreventie bij bedrijven

Gezond aan het werk

Gezond aan het werk

SNS Bank investeert in de gezondheid van hun medewerkers door verschillende activiteiten rond het thema gezondheid te organiseren, en ik mocht vertellen over voeding. Na een presentatie over voeding voor de groep geïnteresseerden vonden individuele gesprekken plaats. Aan de positieve reacties (waarvan één hieronder te lezen) af te leiden, was het een geslaagde dag.

‘Dinsdag 16 juni een zeer interessante en leuke sessie gehad over voeding, vallend onder Gezond aan het Werk!. Sabine Flake, voedingsdeskundige, vertelde ons alle ins en outs over koolhydraten, eiwitten, vetten en water. Leerzaam en soms ook best wel verwarrend. Want ingeslepen opvattingen over gezond eten bleken toch soms wat anders te liggen.’

Heb je ook interesse in een gezonde activiteit op je werk/in je bedrijf? Ben je geïnteresseerd in ziektepreventie? Neem graag contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

×