Natuurlijk Eten & Genezen

Stukje tevredenheid

Stukje tevredenheid

Wat een verschil!

Nooit gedacht dat ik nog zou kunnen afvallen en me lekker in me vel zou voelen. Ik had eerlijk gezegd de moed al opgegeven.
Na een moeilijke periode in mijn leven koos ik bewust om nu eens goed voor mezelf te gaan zorgen. Als Verpleegkundige was ik goed in het zorgen van andere, ik schoot er alleen zelf nogal bij in! Ik had al wel eens iets gehoord over Metabolisme maar me er niet in verdiept.
Ik wist wel dat wat ik wilde geen dieet moest zijn maar echt gericht op mijn lichaam en waar die behoefte aan had en nog belangrijker wat niet!
Ik ben ruim een half jaar geleden begonnen, de bloeduitslagen spraken voor zich, ik was er niet best aan toe. Te hoge BMI, hoge bloedsuiker, hoge hartslag enz.
Met goede begeleiding begonnen, eerlijk makkelijk was het niet. Zeker niet aan het begin, maar ik deed het voor mezelf en het was nodig dat was mijn motivatie.
Nu na alle wijze “lessen” , goede begeleiding en een veranderd eet patroon. Want dat is het belangrijkste! Ben ik 22 kilo lichter, zit ik lekker in mijn vel en kan ik erg genieten van al het lekkere pure eten. Wat ik nooit had verwacht is me gelukt. Tuurlijk ik ga wel eens uit eten maar daarna pak ik mijn eetpatroon weer op en ik weet dat ik niet meer terug wil naar waar ik vandaan kwam!
Sabine bedankt voor je begeleiding en motivatie.
Je hebt hart voor wat je doet en dat voel je!
Nogmaals bedankt en ik hoop dat je nog heel veel mensen als mij weet te motiveren!

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

×