Natuurlijk Eten & Genezen

Mijn lockdown

Mijn lockdown

Mijn lockdown

“Hoe ga je zelf eigenlijk om met de lockdown?” wordt mij regelmatig gevraagd… Net zoals de meesten waarschijnlijk, moet ik vaak diep zuchten en verbaas ik me hoe snel de wereld om ons heen – en wijzelf? – lijkt te veranderen.

Als zelfstandig ondernemer roept deze tijd vooral vragen op over hoe ik mijn werk het beste kan aanpassen: Hoe kan ik online consulten zo goed mogelijk maken? Hoe kunnen “normale” consulten plaatsvinden zonder gezondheidsrisico? Vraagt deze tijd om een nieuwe aanpak? Ik ben benieuwd en verdiep intussen mijn kennis verder via online cursussen en seminars.

Als therapeut voer ik ineens veel gesprekken online en merk ik gelukkig steeds meer dat ook daar de verbinding mogelijk is.

Als individu heb ik mijn breinaalden uitgegraven waarmee ik langzaam maar zeker een trui tevoorschijn tover. Daarnaast gebruik ik de ochtenden vaker om te gaan hardlopen. De motivatie van mijn gezellige loopgroepje heb ik voor nu (deels) kunnen compenseren met de aankoop van een hardloop horloge – ontzettend leuk om te zien hoe ik sterker en sneller wordt (ja, en dat zelfs “op leeftijd”) 😉

Ik ben dankbaar dat ik kan blijven werken tijdens de lockdown.
Ik vertrouw er ook op dat wij samen goed door deze bijzondere tijd heenkomen.
Ik kijk er natuurlijk ook erg naar uit om mijn praktijkdeuren fysiek te openen – maar intussen werk, loop en brei ik nog even door…

Wat brengt jou positieve energie tijdens de lockdown?

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

×