Natuurlijk Eten & Genezen

Probleempje met maag/darm …

Probleempje met maag/darm …

Een mooi bericht die ik graag met jullie deel.

Hallo Sabine,
Een “probleempje ” met mijn darm/maag en een Tv uitzending met als onderwerk Metabolic Balance bracht me bij jou.
Op 7 November 2016 onze 1st afspraak en het vertrouwen was er meteen en is niet meer weg gegaan, de professionele begeleiding en adviezen hebben het erg gemakkelijk gemaakt om het eetpatroon te veranderen en vol te houden.
Ik ben begonnen met 83.4kg op de weegschaal en hoewel afvallen niet mijn grootste prioriteit was is het toch mooi mee genomen.
De Kerstdagen met de vakantie in Australie was een test want mooi weer gezellig gezelschap en lekker eten en het glaasje wijn was wel erg aanlokkelijk maar we kwamen met hetzelfde gewicht terug als waarmee ik gegaan ben.
Mijn verbazing toen ik na 4 weken het haakje van mijn BH al verder dicht kon maken en de buik die niet meer zo aanwezig was was een goede stimulans om door te zetten.
Het eten wat volgens het bloedonderzoek goed was voor mij, en mijn man Koen want die deed gezellig mee, was heel goed vol te houden en dat volgen we nog steeds.
Alle periodes hebben wel ertoe bijgedragen, dat ondanks ik dacht goed bezig te zijn voor ik begon, het gewenste resultaat mij erg blij maakt.
Bij ons laatste gesprek vorige week is de weegschaal op 74.5kg uit gekomen waar ik erg blij mee ben maar ik ga nog even door temeer omdat het voedings schema me geen reden geeft om te stoppen of anders te gaan eten.
Maar het belangrijkste is toch wel dat ik sinds ik begonnen ben met Metabolic Balance ik weinig tot geen last meer heb gehad van mijn ongemak van de darm/maag en dat is wel het beste resultaat voor mij.
Sabine nogmaals Hartelijk Dank en mocht het nodig zijn dan weet ik dat bij je terecht kan.
Met vriendelijke groeten,
Herma Broumels.

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

×