Natuurlijk Eten & Genezen

Thema avonden najaar

Met de drie thema avonden krijg je een goed bthema avond 2eeld van wat gezonde voeding dan eigenlijk is en hoe je dit makkelijk in je eigen eetpatroon kan inbrengen. De avonden in Alphen worden gehouden in de zaal van de Fam. Kleiere, Goedentijd 27, 5131AR Alphen.

De bijdrage is 5 euro inclusief thee, koffie en iets (gezonds) lekkers. We beginnen om 20.00 uur en het duurt tot ca. 21.30 uur. Er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Graag even aanmelden per mail of telefoon ivm het aantal beschikbare plaatsen. Iedereen is van harte welkom!

Donderdag 3 oktober thema ‘etiketten lezen’, Alphen. Zijn alle E-nummers slecht, wat doen ze in ons lichaam, waar kan ik zelf op letten? Deze en vele andere vragen zullen worden beantwoord op 3 oktober.

Donderdag 23 oktober thema ‘zoete avond’ in Oosterhout, Gezondheidscentrum Oosterhout, bel of mail voor meer informatie.

Donderdag 14 november thema ‘zoete avond’, Alphen. Mogen we dan helemaal geen suikers meer? Zijn zoetjes beter of juist niet? Hoe kan ik zoet genieten?  Antwoorden op deze vragen en nog veel meer informatie hoor je hier.

Donderdag 12 december, Alphen. ‘ik zie door de bomen het bos niet meer … wat is er dan nog gezond?’ Die avond zullen we praten over makkelijke toepasbare principes voor een gezond eetpatroon.

PS De locatie in Alphen is de Goedetijd 27, dat betekend bij de Goedentijd 27A dat kleine straatje in rijden naar achteren, daar is voldoende parkeergelegenheid.

Goedentijd 27

 

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

×