Natuurlijk Eten & Genezen

Vermoeid na een buikoperatie

Vermoeid na een buikoperatie

Zo een mooie referentie in de mailbox maakt het weekend extra zonnig 🌞 Via een bekende ben ik bij Sabine Flake gekomen voor het traject Metabolic Balance. Niet zozeer om af te vallen, maar wel om een betere balans te krijgen op het gebied van hormoon balans, metabolische balans, de suikerspiegel en energiehuishouding.


Na een buikoperatie bleef ik namelijk veel buikklachten houden, opgeblazen buik en vermoeidheid. De buikklachten zijn na een traject van 3 maanden niet volledig verholpen maar de vermoeidheid wel. Dit bewijst wel wat goede voeding een enorme impact kan hebben.

Eigenlijk zou iedereen moeten uitzoeken welke voeding goed voor je is. In 3 maanden tijd heb ik mijn energieniveau weer op orde gekregen, sterker nog, misschien wel beter dan ooit. Sabine heeft me fantastisch daarbij geholpen. Luisteren, doorvragen en meedenken naar alternatieven en oplossingen. Het was fijn om zo’n deskundig oor te hebben. Nu, na 3 maanden, ga ik de bezoekjes en de fietstochtjes naar Alphen zeker missen.

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

×