Natuurlijk Eten & Genezen

Geen overgewicht maar wel diabetes type-2

Geen overgewicht maar wel diabetes type-2

Lang niet iedereen met diabetes type-2 heeft ook overgewicht. Helaas is het ook voor deze mensen een zoektocht om niet steeds meer medicijnen te moeten nemen. Zo ging het ook Inge die zich er niet bij wilde neerleggen – integendeel. Net voor mijn vakantie kreeg ik nog haar mooie bericht in mijn mailbox die ik graag met jullie wil delen.

Op 8 juni 2017 heb ik afscheid genomen van Sabine Flake, die mij 8 maanden uitstekend  begeleid heeft
met de Metabolic Balance methode. Sinds 4 jaar ben ik diabetes-2 patiënt en ik was op zoek naar
een methode om de steeds verder stijgende glucosewaarden een halt toe te roepen.
Telkens weer een hogere dosering medicatie, leek mij niet de juiste weg.
Op zoek naar een alternatief stuitte ik op de Metabolic-Balance methode die mij erg aansprak
vanwege de stofwisselingslogica die er achter zit en een op maat gesneden voedingsadvies.

Al na een half jaar waren de resultaten zo spectaculair dat ik mijn medicatie kon halveren.
Als cadeautje (was geen doel) ben ik ook nog eens 4 kilo kwijt geraakt.
Ik kan iedereen, die op zoek is naar een oplossing voor een progressieve Diabetes-2, aanraden
met de Metabolic-Balance methode aan de slag te gaan. Het werkt!

Inge van der Vies – Oosterhout

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×