Homeopathie & men's health

‘Homeopathie en Men’s Health‘

‘Homeopathie en Men’s Health‘

Het thema van de Week van de Homeopathie is dit jaar Homeopathie en Men’s Health. De lijst met klachten waarvoor mannen naar een homeopaat gaan is lang. Vaak zien homeopaten mannen in hun praktijk met schimmelinfecties, eczeem en terugkerende voorhoofdsholteontsteking. Daarnaast komen klachten in het bekkengebied voor: prostaatklachten, terugkerende blaasontsteking, erectieproblemen, impotentie en onvruchtbaarheid. Ten slotte zoeken mannen ondersteuning bij klachten als slapeloosheid, stress, burn-out, concentratiestoornissen en midlifecrisis. Lees meer in deze folder

Op maandag 14 april 2014 van 19.00 uur t/m 20.00 uur is een gratis inloop spreekuur in de praktijk Liedekerkestraat 14, 5131CH Alphen.
U bent van harte welkom!

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×