Energie voor 2017

Gezond (worden en) blijven!

Gezond (worden en) blijven!

Vanuit de praktijk voor Natuurlijk Eten & Genezen wens ik je het allerbeste voor het nieuwe jaar toe!

Ik wens je veel liefde en energie om de uitdagingen van 2017 aan te gaan. Het zal geen verassing zijn, dat ik ervan ben overtuigd dat een gezond lichaam en een gezonde levensstijl hier een sterke basis voor zijn.

Uit de vele gesprekken die ik al heb mogen voeren, wordt het altijd duidelijk dat gezondheid een onmiskenbare invloed heeft op de houding die je in je leven kunt en wilt aannemen. Een lichaam dat in balans is zorgt voor een essentiële basis. Deze basis is nodig om met kracht en plezier door het dagelijkse leven te komen, en ook om bijzondere uitdagingen aan te gaan. Om deze basis niet te verliezen, is het ontzettend belangrijk om, ook in het nieuwe jaar, in jezelf te investeren met de voeding (en homeopathie in tijden van ziekte) die bij jou persoonlijk past.

Vol energie en expertise, kijk ik er naar uit om je hierbij te helpen!

Mijn jaar is alvast goed begonnen omdat ik al veel lieve berichten in mijn mailbox heb ontvangen waaronder deze als reactie op de nieuwsbrief.

Sabine,
Dank je wel voor je nieuwjaarswens. Ik wens jou ook alle goeds toe voor 2017. Gezond slank   zijn en blijven, daar hoef Ik  je niets over te vertellen natuurlijk. Ik ben nog steeds erg blij dat ik  toen die stap heb gezet. Na mijn laatste bezoekje aan jou ben ik nog een paar kilo verloren. En zelfs met de feestdagen is het me gelukt om op gewicht te blijven. Ik  denk met plezier terug aan de bezoekjes en alle goede raad. Het Ga je goed!!
Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×