Natuurlijk Eten & Genezen

Hooikoorts

Voor veel mensen gaat het voorjaar gepaard met het opkomen van hooikoortsklachten. In mijn homeopathiepraktijk zie ik vaak dat mensen problemen krijgen door het veelvuldig gebruik van reguliere neussprays. Daardoor kan het slijmvlies van de neus op den duur beschadigd raken.
Om de symptomen te bestrijden zijn goede en veilige alternatieven voor zowel neus- als ook oogklachten van de merken “Weleda” of “Heel” bij een goede drogist of apotheek te verkrijgen.
Voor de neus is dat van het merk “VSM” het product Rinileen neusspray of van “Weleda” is het Gencydo neusspray.
Voor oogklachten zoals jeuk, tranen of branden kunnen van “VSM” Optilan oogdruppels of van “Weleda” Ogentroost oogdruppels helpen.
Een homeopathische behandeling kan uiteraard helpen om de hooikoortsklachten te verminderen.

Weleda
VSM

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×