Natuurlijk Eten & Genezen

De brace is niet meer nodig

De brace is niet meer nodig

Ik ben in juli 2019 in contact gekomen met Sabine Flake en haar voedingsprogramma, omdat ik steeds meer gewrichtsklachten kreeg. In mei 2019 heb ik zelfs een brace gekocht om mijn pols te ontlasten. Na een prettige intake en duidelijk verhaal was ik eigenlijk al meteen om. Meteen gestart met het omgooien van mijn eetpatroon, zonder tekort te doen aan mijn bourgondische inslag 😊. Ik ben vooral met de basisprincipes aan de slag gegaan en steeds meer gaan experimenteren met anders eten. Na drie maanden was het resultaat; het opbergen van mijn brace en 7.9 kg minder. Dat afvallen was voor mij overigens een bijkomend voordeel en niet het initiële doel. Na drie maanden begeleiding van Sabine kon ik zelfstandig verder en nu zijn we 6 maanden verder en 12.2 kg lichter. De brace ligt nog steeds in de kast!

Kortom, wil je lekkerder in je vel zitten, beter slapen, minder ‘pijntjes’…… Laat Sabine je dan helpen om je eetpatroon om te gooien en je kwaliteit van leven te verbeteren.

Eugenie Mion

januari 2020

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×