Natuurlijk Eten & Genezen

Met goede voornemens 2022 in?

Met goede voornemens 2022 in?

Houd het concreet en klein, zodat je niet meteen de druk voelt een (te) hoge berg te willen beklimmen.

Kies bijvoorbeeld elke ochtend een specifieke uitdaging, en wees elke avond blij over je resultaat – hoe klein het ook is!

7 tips voor een goede start van 2022

Hier zijn 7 tips, uiteraard mag je er ook 2 op een dag kiezen 😉

  • vandaag kies ik bij elke maaltijd groentes – jaaaa ook in de ochtend, bijvoorbeeld avocado, komkommer, venkel, wortelen …
  • vandaag drink ik drie glazen water extra om 10 uur
  • vandaag eet ik pas om 12 uur mijn eerste maaltijd
  • vandaag beweeg ik een half uur extra buiten
  • vandaag doe ik 10 minuten krachttraining – ook dansen met waterflesjes in je handen is een vorm van krachttraining 😉 – doe iets wat je leuk vindt maar doe ook krachttraining
  • vandaag luister ik op drie momenten aandachtig naar mijn ademhaling en focus er op om vooral mijn uitademing lang te houden (2 keer zo lang als inademen)
  • vandaag eet ik NIETS tussen mijn drie maaltijden

Wissel deze tips af, kies er soms 3 en soms 1 per dag. Over een tijd ga je steeds makkelijker goede keuzes maken en in je leefritme inbouwen. Uiteindelijk gaat het om een duurzaam resultaat en dat behaal je niet binnen twee weken. Ik wens je veel motivatie voor elke dag. Wees ook niet te streng maar probeer vooral te zien wat je wel gelukt is! Ik wens je succes met het behalen van je eigen top in 2022!

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×