Natuurlijk Eten & Genezen

Meten is weten …

Meten is weten …

Sinds een aantal jaren werk ik voor alle bloedonderzoeken met grote tevredenheid samen met het laboratorium Hessels + Grob. Uit enkele druppels bloed verkregen uit één vingerprik zijn een groot aantal bepalingen mogelijk. Deze gebruik ik  niet alleen voor de methode Metabolic Balance® maar soms ook als aanvullende informatie bij een homeopathische behandeling.

Omdat Hessels + Grob gebruik maakt van een eigen ontwikkelde, innovatieve en gepatenteerde methode is het noodzakelijk dat dit goed gevalideerd is om aan te tonen dat hiermee betrouwbare resultaten worden verkregen. Er is een uitgebreide studie uitgevoerd waarbij de laboratoriumresultaten van de conventionele veneuze bloedafname zijn vergeleken met die van de capillaire vingerprik (myBLOxs Labtest methode). Via deze link kunt u de studie lezen.

Zo kan u makkelijk ook vitamine B12 of vitamine D via de vingerprik laten bepalen. Heeft u vragen, neem graag contact met mij op.

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×