Natuurlijk Eten & Genezen

Goed begin actie 2014

25euroGoede voornemens blijven voornemens als ze niet ook naar daden worden omgezet. Het begin van een nieuw jaar is een goed moment om een nieuwe richting in te slaan. En wat is er beter dan voor jezelf iets goeds te doen en een stuk vitaler en daardoor met nog meer levensvreugde door het leven te gaan?
Graag wil ik iedereen die er zin in heeft van harte uitnodigen om gelijk in januari van start te gaan!

In samenwerking met Broeders Gezondheidwinkel (winkel en webshop) kan ik namelijk in de maand januari een waardebon* van € 25 voor de aankoop van gezonde producten aanbieden. Een leuk extraatje speciaal voor de vroege starters in 2014. Een waardebon voor elke nieuwe deelnemer in mijn praktijk.
Uitnodiging voor het verzilveren van een speciale waardebon! Neem snel contact met mij op!

*De actie loopt voor elk nieuw persoonlijk voedingsplan in mijn praktijk met het programma Metabolic Balance® t/m 31. Januari 2014. De waardebon bij Broeders Gezondheidswinkel is geldig t/m 30.06.2014.

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×