Natuurlijk Eten & Genezen

Van futloos mollig naar sprankelend slank!!

Van futloos mollig naar sprankelend slank!!

Vorig jaar eind september gestart met MB onder begeleiding van mijn super coach Sabine Flake. Ze gaf me goede hoop dat het me zou lukken ondanks mijn CVS en ik er dus niet intensief bij ging sporten.

Na ruim 8 maanden heb ik mijn gestelde einddoel bereikt. Heb veel meer energie, cholesterolwaardes zijn verbeterd, minder snel moe, godzijdank ben ik nu van de suikerverslaving af .. en 15kg eraf… dat zijn gewoon 3 zakken aardappels die ik minder mee hoef te sjouwen! Ik kan het iedereen aanraden!  Dorette

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×