Natuurlijk Eten & Genezen

Goede voornemens en vertrouwen hebben

De laatste tijd zie ik vaak kreten als ‘stoppen met diëten’, ‘weg met de weegschaal’ en ‘mindful eten’ langs komen. Ik denk dat dit goede voornemens zijn!
Ik zie dat het mogelijk is als men EERST het vertrouwen in zijn lichaam terug heeft gevonden, dat door soms vruchteloze pogingen om gezond te worden en/of zijn gewicht te reguleren even zoek is geraakt. Dit is mijn ervaring, dat heb ik van en met jullie mogen leren de afgelopen jaren die ik met het voedingsprogramma Metabolic Balance® en homeopathie werk. Dank daarvoor! Zoveel gezondheidsvoordelen door de juiste voeding en als het nodig is met homeopathie erbij!

•    Zoveel geluk als de kilo’s in de overgang (inclusief de opvliegers) nu wel eindelijk zijn verdwenen.
•    Zoveel fijner als de extra vakantiekilo’s wel binnen korte tijd weer weg zijn, hoewel het de jaren daarvoor nooit mogelijk was.
•    Zoveel minder medicatie, zoveel meer energie.
•    Zoveel verbetering van levenskwaliteit.

Om deze  basis te bereiken dient het persoonlijk voedingsplan. Om te weten wat je nodig hebt en om je stofwisseling en hormoonhuishouding in balans brengen. Om te ervaren dat je terecht vertrouwen kunt hebben in je lichaam als je hem goed voedt en niet alleen vult. En als je dit vertrouwen in jezelf hebt, hoef je geen streng dieet te volgen of calorieën tellen. Dan weet je dat je met de juiste keuzes het beste uit je lichaam kunt halten. Dan stop je vanzelf met diëten en eet je ‘mindful’. Ik help je graag op je weg en elke weg begint met de eerste stap.

Dit artikel delen met anderen:

Geplaatst door Sabine, klassiek homeopaat & voedingsdeskundige

Sabine

Sinds 2005 werkt Sabine als homeopaat in haar praktijk en heeft zij mensen begeleid met een leeftijd variërend 3 maanden tot 101 jaar. Sinds 2009 begeleid zij ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding geldt als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak. Vaak wordt het voedingsadvies ook gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan van Metabolic Balance.

Gerelateerde artikelen

×